Omschrijving

Maakt u zich zorgen over uw kind? Zijn er problemen in uw gezin? Als u tegen vragen of problemen aanloopt bij het opvoeden en opgroeien kunt u terecht bij de gezins- en jongerencoach van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Laarbeek. Ook in uw wijk is er een gezins- en jongerencoach.

Gezins- en jongerencoaches zijn ervaren en deskundige jeugdhulpprofessionals. Samen met u bekijken ze het probleem en hoe dat het beste opgelost kan worden. En of u dat zelf kunt, of dat u daar hulp van anderen voor nodig hebt. De gezins- en jongerencoaches werken onder de vlag van het CJG en zijn dichtbij u in de buurt te vinden. Bijvoorbeeld in de wijk, op school en als het nodig is ook bij u thuis.
 

Contactgegevens


Kijk op de website van het CJG in uw gemeente: https://www.cjglaarbeek.nl/. Daar vindt u meer informatie en de contactgegevens van de gezins- en jongerencoach in uw wijk of op uw school. U kunt ook mailen naar info@jeugdteamlaarbeek.nl

Als u niet weet bij wie u het best uw vraag kunt stellen of als u zich zorgen maakt, dan kunt u altijd contact opnemen via het Klantcontactcentrum van gemeente Laarbeek via 0492 - 469 700.

 

 

 

Kaart