Over ons

Wegwijzer Laarbeek is een website voor en door inwoners van de gemeente Laarbeek en geeft een overzicht van organisaties en verenigingen die actief zijn op het gebied van zorg, welzijn en wonen in de gemeente Laarbeek. U kunt er terecht voor informatie over vrijwilligersinitiatieven, instellingen en organisaties. U kunt ook zelf uw activiteiten of voorzieningen op deze website plaatsen.

Stichting ViERBINDEN zorgt er in opdracht van de gemeente Laarbeek voor dat deze website en het aanbod actueel blijven. Wilt u als vereniging of organisatie uw aanbod (gratis) op deze website plaatsen? Ga dan naar ‘contact’ en geef op het formulier aan dat u een account aan wilt vragen. Komt u op een pagina waar u onduidelijkheden ervaart of waar u aanvullende informatie heeft? Klik dan op de button ‘Ik heb een tip’ en geef uw opmerking aan ons door.

Wegwijzer Laarbeek is actief vanaf juni 2017 en is nog volop in ontwikkeling. Tips en ideeën zijn van harte welkom! Samen houden we dit overzicht van het zorgaanbod in Laarbeek actueel.