Aanbieder van ambulante begeleiding en groepsbegeleiding op locatie aan iedereen met een zorgvraag. Diverse begeleidingsvormen; Persoonlijke verzorging/ individuele begeleiding/  groepsbegeleiding/  woonbegeleiding/ palliatieve zorg &uitvaartzorg/ particuliere thuiszorg.

www.pgtbzorgbureau.nl

Voorwaarden

PGTB Zorgbureau biedt thuiszorg door een klein professioneel team. Hierdoor is rust gegarandeerd, niet steeds een ander gezicht bij u thuis. Directe lijnen, dus geen gesprekken met frontdeskmedewerkers maar direct een verbinding met een hulpverlener. De hulpverlening aan en samen met een cliënt is continue en middels begeleidingsplannen transparant. 

PGTB Zorgbureau is flexibel en kijkt naar wat u graag wenst. Hulpverleningsvormen van A tot Z. Voor iedereen met een PGB of particulieren.

 

Kosten

Wij bieden een adequate prijs/kwaliteitsverhouding. Daarnaast bekijken we om de 2 maanden of we nog een van de laagste uurtarieven hanteren, zodat u het beste krijgt voor een nette prijs.
 

Aanvragen

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.pgtbzorgbureau.nl. Voor vragen kunt u mailen naar info@pgtbzorgbureau.nl of bellen naar Kim van den Boogaart op het nummer 06 512 68 247

Meer informatie

www.pgtbzorgbureau.nl

info@pgtbzorgbureau.nl
Contactpersoon Kim van den Boogaart - 06 512 68 247

 

Aanbieder

PGTB