Het Dorpsondersteuningsteam werkt vanuit het Buurthuis en werkt samen met alle andere verenigingen en organisaties van Mariahout.
De Dorpsondersteuner maakt onderdeel uit van het team en beoordeelt mede of vragen doorgeschoven moeten worden naar andere professionals.

Een voorbeeld;
We horen dat een 75 plusser in een wat moeilijke situatie leeft. Deze vraag komt terecht bij de Dorpsondersteuner en hij vraagt iemand van het project Activerend Huisbezoek om er op bezoek te gaan.

Elke donderdagmiddag van 14:00 - 15:00 uur houden de vrijwilligers van Zorg om het Dorp een inloop service-uurtje. U bent van harte welkom voor een praatje, voor informatie of om moeilijke formulieren in te vullen. Bekijk hier de folder van het service uurtje, waarin voorbeelden staan met welke vragen je hier terecht kunt.

Via de Dorpsondersteuner Manita Herregraven is het team mobiel te bereiken op 06-48532893 en per email via mherregraven@vierbinden.nl

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij het inloopspreekuur op donderdag bij het Buurthuis; Bernadettestraat 43 in Mariahout. U kunt ook op de website kijken: www.zorgomhetdorp.nl.